BOON Sziréna

2016.07.04. 19:45

Baleset egy miskolci sütőüzemben - Letépte az alkarját a dagasztógép

Miskolc - A végtagot már nem tudták megmenteni, de jól van a fiatalember.

Miskolc - A végtagot már nem tudták megmenteni, de jól van a fiatalember.

Az egyik miskolci pékségben munkavégzés közben szenvedett nagyon súlyos balesetet egy ott dolgozó. A húsz év körüli fiatalember belenyúlt egy tésztakészítő gépbe, amely könyök alatt leszakította a karját.

A pár perc alatt helyszínre érkező mentők a helyszínen elállították a vérzést, fájdalomcsillapítót adtak be és a sérültet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház traumatológiai osztályára szállították, ahol azonnal megoperálták.

Roncsolt végtag

Mint dr. Urbán Ferenctől megtudtuk, a sérült végtag annyira összeroncsolódott, hogy már nem sikerült megmenteni. A fiatalember csonkolt jobb karját könyök alatt rögzítették. Az orvos elmondása szerint a fiatalember jelenleg a traumatológiai osztályon fekszik, állapota kielégítő. Nagyon sokat segített, hogy mentálisan erős emberről van szó, aki lelkileg erős állapotban fogadta a vele történteket.

A munkahelyi baleset vizsgálata idejére a tésztaüzemet lezárták. Mint megtudtuk a Miskolci Rendőrkapitányság foglakozás körében elkövetett, gondatlan veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt, szakértők bevonásával indított eljárást, egyelőre ismeretlen tettessel szemben.

ÉM-SZB


Miskolc - Dagasztógép szakította le egy pék kezét egy miskolci sütőüzemben. A 26 éves férfi alkarja annyira összeroncsolódott, hogy a helyszínen amputálni kellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!