BOON Sziréna

2010.06.21. 15:35

"Több sebből is vérzett" a miskolci autós

<p>Miskolc - Alkohollal pótolta az iratokat az a miskolci autós, aki a hétvégi ellenőrzési akcióban "akadt fenn".</p>

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának járőrei a hétvégén közúti ellenőrzéseket tartottak. Ennek során, szombaton, a késő délutáni órákban Miskolc belterületén állítottak meg többek között egy autóst, aki „több sebből is vérzett”.

A 25 éves helyi fiatalember édesapja autójával közlekedett. A rendőrök megszondáztatták a férfit, melynek eredménye pozitív volt, a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott a sofőr. A további ellenőrzések során az is kiderült, hogy a fiatal férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, jogosítványa soha nem is volt, KRESZ vizsgát nem tett. A járművet, amivel közlekedett korábban kivonták a forgalomból, műszaki érvényessége pedig még 2008-ban lejárt, valamint kötelező felelősségbiztosítással sem rendelkezik, illetve a forgalmi engedélyt sem tartotta magánál az autó vezetője.

A 25 éves férfit a járőrök a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították. A rendőrség ittas járművezetés vétsége miatt büntetőeljárást, illetve az elkövetett szabálysértések miatt szabálysértési eljárást indított a fiatalember ellen - tájékoztatta portálunkat a B-A-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Irodája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!