BOON Sziréna

2009.01.12. 13:45

Halott a mezőzombori utcán: kihűlt vagy bántalmazták?

<p>Mezőzombor - Az idősebb korosztályhoz tartozó nő mozdulatlanul feküdt Mezőzombor utcáján, amikor hétfőn reggel járókelők rátaláltak.&#160;<DIA alt="Halál Mezőzomboron 2009.01.12." height="800" width="960"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Hal_l_Mez__337_zomboron_2009_01_12_/index.shtml , SERIE ,960,800)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Halál Mezőzomboron 2009.01.12." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

13.18: A rendőrség kommunikációs irodájának tájékoztatása szerint az asszony a kórházba szállítás közben hunyt el.
A rendőrség halált okozó testi sértés miatt indított nyomozást.


10.52: A halálesetet a rendőrség is megerősítette percekkel ezelőtt.

Dobi Tamás, a kommunkációs iroda munkatársa portálunknak elmondta: a rendőrök a helyszínen adatot gyűjtenek, nyomokat rögzítenek, hogy megerősíthető, kizárható legyen, hogy idegenkezűség történt-e vagy sem. További tájékoztatást a délutáni órákra ígértek.


10.25: A rendőrség kordonnal lezárta azt a területet a Rákóczi utcai háznál, ahol az idős asszonyt megtalálták és a rendőr-főkapitányság forrónyomos csoportja és a bűnügyi technikusok is rögzítik a nyomokat. A helyiektől megtudtuk, hogy az elhunyt nő hosszú ideig boltos volt, mindenki ismeri a faluban.

A kordon mögött, az asszony kapubejárója előtt egy véres papírdarabot lehetett látni. A szemtanúk elmondása szerint ezt tehették az asszony feje alá, így akkor még élhetett, amikor a saját portájáról kihozták.

A helyszínen senki nem akart nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, de a tetthelyen látottak alapján nagy valószínűséggel bűncselekmény áldozatává vált az asszony.


9.35: Mentőt hívtak az idős asszonyhoz, de segíteni rajta már nem lehetett. Az elsődleges nyomok alapján a körzetileg illetékes szerencsi rendőrkapitányság forrónyomosai nem tudták egyértelműen eldönteni, hogy történt vagy történhetett- e idegenkezűség és bűncselekmény áldozatává vált a nő vagy esetleg balesetfagy, kihűlés áldozatává vált-e az asszony.

Ezért az ügy vizsgálatában haladéktalanul bekapcsolódott a B.-A.-Z. megyei Rendőr-főkapitányság forrónyomos csoportja is, akik jelenleg is a helyszínen vizsgálódnak.

Portálunk értesüléseit a rendőrség egyelőre nem erősítette meg, a kommunikációs iroda későbbre ígért tájékoztatást.

  • Ittas gyalogost ütöttek el Miskolcon 
  • Ölt a szénmonoxid: kettős tragédia Jákfalván
  • Szakadékba zuhant egy autó a Bükkben
  • Tizenháromra nőtt a fagy áldozatainak száma Borsodban
  • Kigyulladt egy családi ház a Martinkertvárosban Tűz a Martinkertvárosban 2009.01.09.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!