boon-sportoldal

2014.01.01. 17:00

MVSI: Egy híján 30 érem Egerből

Eger, Miskolc - Az országos ranglisták legjobbjai között a miskolci sportiskolások.

Eger, Miskolc - Az országos ranglisták legjobbjai között a miskolci sportiskolások.

Nem kevesebb, mint 29 érmet gyűjtöttek be az MVSI Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Közhasznú Kft. úszói a karácsony előtt, Egerben megrendezett Pro Agria kupa kétnapos cikluszáró versenyen.

- A gyerekek teljesítménye önmagáért beszél, melyet a két nap során megszerzett 29 érem bizonyít – tudtuk meg Hutkai Dánieltől, az MVSI edzőjétől. - Minden rajthoz állt sportolónk jól úszott, sikerült javítaniuk az egyéni csúcsokon. Több kiemelkedő teljesítményt is regisztrálhattunk. Ilyen volt például Tátrai Virág (2003-as kcs.), aki minden számában, amiben elindult éremmel zárt, és az időeredményei is figyelemre méltóak voltak. Vécsei Réka (2002) is nagyon jól úszott, mindegyik számában nagyon nagyot javított, a 200 m mellúszásban sikerült felállnia a dobogóra, annak ellenére, hogy az idősebbekkel volt együtt értékelve. Az ott elért idejével 200 m mellen korosztályában a 3. helyre úszott fel az év végi ranglistán! Csuhai Csengének (2001) is sikerült javítani mindegyik számában, ráadásul nem is keveset. Ő is 200 mellen úszott nagyon jót, ami a dobogó második fokára volt elegendő. Ezen kívül 200 m háton is sikerült felállnia a dobogóra. Urszin Csanád (1997) teljesítménye is megsüvegelendő. Ő nehéz őszön van túl, sajnos sérülés és betegség is hátráltatta, ami miatt nem sikerült olyan szezont futnia, mint amilyet szeretett volna, illetve képességei alapján megtehette volna. Csanád okos versenyzéssel úgy zárta az évet, hogy 50 és 100 m mellen is vezeti a ranglistát. Azt gondolom, hogy az egri verseny megfelelő lezárása volt a 2013-as évnek. Remélem, hogy januártól sikerül ezen az úton tovább haladnunk. Amennyiben ezt sikerül megvalósítanunk, bízunk benne, hogy kicsit nagyobb figyelmet kaphat majd csapatunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!