boon-sportoldal

2012.01.23. 16:42

Mezőkövesdi KC: Brazil beállóssal „szemeznek”

Mezőkövesd - Hétközi emléktornával készül a bajnokság alapszakaszának hátralévő mérkőzéseire az MKC.

Mezőkövesd - Hétközi emléktornával készül a bajnokság alapszakaszának hátralévő mérkőzéseire az MKC.

A matyóvárosiak szerdán megemlékeznek a mezőkövesdi sportegyesület egykori, hosszú ideig szolgált elnökéről, Marton Jánosról, akinek tiszteletére nemzetközi férfi kézilabdatornát tartanak a városi sportcsarnokban. Az egynapos eseményre meghívták az egyaránt szlovákiai első ligás Tatran Presov és Michalovce gárdáját, valamint az NB I-es Kecskeméti KK-t, így Buday Ferenc vezetőedző együttese rangos ellenfelekkel szemben hangolhat az élvonalbeli bajnokság alapszakaszának hátralévő meccseire.

Cassianot leigazolják

Újság a Mezőkövesdi KC háza táján, hogy brazil beállóssal „szemeznek”.

– Már nálunk gyakorol Rossoni Alencar Cassiano, akinek leigazolásét tervezzük – mondta hétfőn délután Holdoner István, a klub elnöke. – A 21 éves, 195 centiméteres és 104 kilós sportoló sokszor kapott helyet hazája junior válogatottjában. Sokat várunk tőle, reméljük hozzájárul ahhoz, hogy csapatunk megkapaszkodjon az NB I-ben.

Arra a kérdésre, hogy kinek a segítségével fedezték fel a dél-amerikai kézilabdázót, a sportvezető szűkszavúan csak ennyit mondott: ügynökön keresztül találtak rá.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!