boon-sportoldal

2011.10.14. 18:03

MSE: Rangadó Szolnokon

A tavaly még NB I-es Szolnok vendége lesz a Mezőkövesd-Zsóry együttese a labdarúgó NB II 9. fordulójában szombaton délután.

A tavaly még NB I-es Szolnok vendége lesz a Mezőkövesd-Zsóry együttese a labdarúgó NB II 9. fordulójában szombaton délután.

Szabados György, a matyóföldiek vezetőedzője: – Nagyon masszív csapat otthonába utazunk, az NB II Keleti csoportjának köztudottan az egyik legjobbja a Szolnok. Ezért igazi rangadóra van kilátás és nekünk minden mérkőzésen a győzelem a célunk, vagyis a három pontért utazunk a Tisza partjára. A srácok a héten kiválóan dolgoztak, a Ligakupában ugyan balszerencsés vereséget szenvedtünk a DVSC-TEVA gárdájától, de a játékban semmivel nem voltunk rosszabbak, mint a Loki. Taktikánk a szokásos: zárt védekezés és gyors támadások. Azt is remélem, hogy kinálkozó ziccereinket értékesítjük! Sérültünk Török, Ur és Olasz D., ők hárman nem szerepelnek majd.

ÉM-KT


A pályán

Szolnoki MÁV FC – Mezőkövesd-Zsóry (szombat, 14.30) Az MSE várható együttese: Szántai – Nagy P., Vámosi, Elek, Kaszás – Bogdány, Zováth, Irhás, Lipusz – Jeremiás, Hamar.

Az edző tippje: 1-2.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!