boon-sportoldal

2010.08.21. 19:48

Edzői nyilatkozatok a DVTK - Békéscsaba után!

<p>"<em>A játékosaimat dícséret illeti, hiszen az első félidőben nem csak küzdeni tudásban, de játékban is felülmúlták az ellenfelet</em>" - nyilatkozta Benczés Miklós a Békéscsabától elszenvedett vereség után.</p>


Benczés Miklós (DVTK): - Gratulálok a Békéscsabának a győzelemhez! Remélem, a jövőben olyan változások fognak bekövetkezni a klubnál, melynek következményeként komolyabb ellenállást fognak tapasztalni a Diósgyőrbe látogató csapatok. A játékosaimat dícséret illeti, hiszen az első félidőben nem csakküzdeni tudásbsan, de játékban is felülmúlták az ellenfelet, amikor azonban már jelentkezett a fáradtság és cserélni kellett, már nem tudtunk újabb energiákat mozgósítani.

Pásztor József (Békéscsaba Előre): - A mérkőzés első félórájában a Diósgyőr jobban jétszott mint mi, ám utánna fejavult csapatom. Úgy érzem, megérdemelten szereztük meg a 3 pontot, a lelkes Diósgyőr otthonában.


Labdarúgó NB II: DVTK vs. Békéscsaba élőben a BOON-on!

boon | 2010.08.21 19:18
Szombaton a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 2. fordulójában a listavezető Békéscsaba együttesét fogadta a Diósgyőri VTK gárdája az Andrássy úton 17.30-tól. A találkozóról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!