boon-sportoldal

2009.01.05. 11:43

Itt a diósgyőri újév

<p>Hétfőn reggel találkoztak 2009-ben először a Diósgyőri VTK focistái. Munkatársunk is ott volt a helyszínen!&#160;<DIA alt="A DVTK első edzése 2009.01.05." height="800" width="960"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/A_DVTK_els__337__edz_se_2009_01_05_/index.shtml , SERIE ,960,800)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="A DVTK első edzése 2009.01.05." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/video/35900/itt-a-di--sgy--ri---j--v" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.boon.hu/video/35901/itt-a-di--sgy--ri---j--v" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.boon.hu/video/35902/itt-a-di--sgy--ri---j--v----interj---egy-r--gi-drukkerrel" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

11.20: Véget ért az év első tréningje

Sisa Tibor vezetőedző úgy ítélte meg, hogy a játékosok jól dolgoztak a téli szünet alatt, ezt igazolták most pozitívan vissza. Ezenkívül hozzátette, hogy szeretné, ha együtt maradna a csapat:

- Mielőtt idejöttem, olyan képet kaptam Diósgyőrből, hogy minden rendben lesz. Az elmúlt három hónap azonban nem erről szólt, de remélem, hogy mostantól pozitív irányba haladnak a dolgok. Pontos képem nincsenek az anyagi dolgokról, de nem sokára megérkezik Dlusztus Imre és minden bizonnyal tájékoztatni fog a dolgokról.
Igazolások? Ha minden rendben lesz, valószínűleg sor kerül erre is.

Folyatatás 16 órakor a műfüvesen.


10.30: Elkezdődött a munka a stadionban, eközben a házi gólkirállyal, Tóth Mihállyal váltottunk néhány szót, aki betegsége miatt nem öltözött át a többiekkel:

- Ez az egyik ok, amiért nem kezdődött számomra jól ez az év, a másik pedig az, hogy december óta nem történt pozitív változás a felénk fennálló tartozások tekintetében és bár sokszor kaptunk ígéretet, ezek nem teljesültek.
Nehéz így neki indulni az előttünk lévő félszezonnak, hiszen ez mindenkinek benne van a fejében, vagyis ezt a problémát minél hamarabb orvosolni kell. Mindenkinek értékelnie kell a kialakult helyzetet a - bár most a magam nevében beszélek - a végtelenségig nem lehet várni. A betegségemről annyit, egy jó pár napig még biztosan nem tudom felvenni a munklát, de azon vagyok, hogy minél hamarabb egészséges legyek.


10.00: Sisa Tibor a folyosón vezényel különböző gimnasztikai gyakorlatokat a játékosoknak.

Időközben megtudtuk, hogy Szélpál Tamás iskolai elfoglaltsága miatt a hét első két napján igazoltan van távol.

Az őszi szezonban a Szolnokra kölcsönadott Kerényi Gábor sorsa egyelőre bizonytalan, Sisa Tibor fog dönteni róla, miután "szemrevételezte" a védőt.

A szakember a bemelegítés előtt elárulta a ma délelőtti tréninget 95 perce tervezi, még a délután 16 órakor a műfüves pályára kiírt edzés 110 percesre van tervezve.


9.30: Sisa Tibor vezetőedző Veréb György kapusedzővel, bement az öltözőbe, majd egy "Jó reggelt!" ill. "Good morning!" után elkezdte az eligazítást, ezalatt Benczés Miklós pályaedző a vezetőedző által kért feladatokat készítette elő.

A jelenleg edzésre jelenkezett diósgyőri névsor:

Köteles László, Somodi Bence (kapusok),
Euloge Ahodikpe , Bokros Tibor, Búrány Zoltán, Gohér Gergő, Kállai Norbert, Kleiber Dávid, Lakatos Béla, Lipusz Norbert, Menyhért Gergő, Nomo Teh Marco, Florin Pelecaci , Szabó Viktor, Takács Péter, Tóth Mihály, Horváth Ádám (mezőnyjátékosok)

A japán légiós, Homma Kazuo a hét második felében fut be a délszláv különítménnyel egyetemben.


9.00: Fél 9 után nem sokkal Lipusz Norbert volt az első akivel összefutott a Borsod Online munkatársa a diósgyőri klubházban.

Farkas Gábor technikai vezető elmondta, hogy Sisa Tibor vezetőedző délelőtt fizikai felmérést tervez, amelyet a DVTK-stadion "hótalanított" rekortán pályáján kíván elvégezni.

9 óráig folyamatosan érkeztek a játékosok, akik a mai napig kaptak szabádságot (a szerb különítmény 8-án csatlakozik)  3/4 9-kor két kapus kívánt boldog új esztendőt, a válogatott kerettag Köteles László illetve a szabadlistás Kövesfalvi István, aki Dlusztus Imre ügyvezetővel szeretne egyeztetni.

A szertárban szereléshez jelentkezett a 24 éves togói védő Nomo Teh Marco, aki a BOON-nak elmondta, hogy vízumproblémái miatt nem tudott decembernél hamarabb Miskolcra érkezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!