boon-sportoldal

2008.10.19. 12:41

Sebők Vilmos a középmezőnybe várja csapatát

<p>A Diósgyőri VTK védője szerint Sisa Tibor felrázta a társaságot.</p>

Új szelek fújnak Diósgyőrben, pedig mindössze a vezetőedző személye változott, a klub körül dolgozók mindannyian a helyükön maradtak. Sisa Tibor ugyan nem végzett vérátömlesztést a csapatnál, de Sebők Vilmos, a DVTK sokat megélt védője szerint ilyen rövid idő alatt is érezhető eredményeket hozott az edzőváltás. Aztán, hogy ez a pályán is így lesz-e, az majd vasárnap, az Újpest elleni, mindig paprikás meccsen elválik.

- Úgy vettem észre, hogy az edzőváltás pozitívan hatott ránk, teljes mértékben felpörögtünk - mondta az nb1.hu-nak Sebők Vilmos. - Így érthető módon bizakodva várjuk a meccset, amelyen az Újpest lesz az esélyes. Nálunk azonban minden ellenfélnek nehéz dolga van, ezért minimum egy pontra számítok, de titkon még a győzelemben is reménykedem. Ránk férne a siker, hiszen a középmezőnybe vágyunk, és hiszem, hogy az utolsó öt őszi forduló alatt felzárkózunk oda.

Forrás:nb1.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!