BOON - Sport - NB III.

2017.04.23. 20:31

„Ki mondta, hogy a futball igazságos játék?”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 28. fordulójában két megyei csapatunk játszott vasárnap.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 28. fordulójában két megyei csapatunk játszott vasárnap.

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Újpest FC tartalék 2-2 (0-0)

Tiszaújváros, 150 néző. V.: Horváth.

Termálfürdő FC Tiszaújváros: Tóth Cs. – Fodor, Viscsák (Farkas), Bussy (Kerekes), Nagy D., Hussein, Orosz, Molnár F., Fabu, Kristófi, Somogyi (Lukács). Edző: Gerliczki Máté.

Újpest tartalék: Drávucz – Tóth P. (Tóth R.), Knap, Molnár, Fék, Gere, Pávkovics, Hazard, Sankovic, Bauer (Ferkel), Sallay (Sándli). Edző: Szabó György.

G.: Nagy D. (2), ill. Hazard (2). Jók: Nagy D., ill. Hazard, Sankovic, Pávkovics, Molnár, Bauer, Fék, Knap.

Gerliczki Máté: – Köszönjük szépen fantasztikus szurkolóinknak, hogy végig buzdították csapatunkat, nem rajtuk múlott, hogy elmaradt a győzelem. Azoknak akik úgy gondolják, hogy nem igazságos hogy ebben az osztályban Hazardhoz hasonló játékosok pályára léphetnek csak annyit mondhatok: ki mondta, hogy a futball igazságos játék?

Szabó György: – A mai napon sikerült felnőnünk a feladathoz. Meg tudtuk szerezni a vezetést, bár ezután a hazaiak ritmust és szerkezetet váltottak és gyorsan megfordították a mérkőzést. Félő volt, hogy beleszaladunk egy nagyobb arányú vereségbe, de ezt azt időszakot szerencsére átvészeltük és végül sikerült az egyenlítés.


Rákospalotai EAC – Diósgyőri VTK tartalék 0-2 (0-1)

Budapest, 100 néző. V.: Pillók.

REAC: Tóth D. – Kutai, Balázs, Lászka (Lőrincz), Bodnár (Pásztor), Kiss T., Nagy G., Kovács D. (Papp), Kollár, László, Papp. Edző: Dinka Balázs.

DVTK tartalék: Bukrán – Ivánka, Szabó I B. (Kitl K.), Boros, Kitl M., Ternován (Szabó II B.), Makrai, Daushvili (Szalóczy), Nono Villar, Nagy T., Lőrincz. Edző: Sütő Szilárd.

G.: Szabó I B., Makrai. Jók: Kiss T., ill. Nagy T., Kitl M., Szabó I B., Nono Villar.

Dinka Balázs: – Megérdemelten nyert a vendégcsapat.

Sütő Szilárd: – Végig kontrolláltuk a mérkőzést, győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben. Szeretném megköszönni a „visszajátszó” játékosok hozzáállását, így tudnak sokat segíteni a fiatal játékosok fejlődésében. Gratulálok a csapatnak!

ÉM


A labdarúgó NB III Keleti csoport 2016/2017-es évadjának tavaszi órarendje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!