BOON - Sport - NB III.

2017.04.29. 20:45

„Így viszont bedarált a jó erőkből álló hazai csapat”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 29. fordulójában három megyei csapatunk játszott szombaton.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 29. fordulójában három megyei csapatunk játszott szombaton.

STC Salgótarján – Termálfürdő FC Tiszaújváros 4-1 (1-1)

Salgótarján, 150 néző. V.: Leél-Őssy.

Salgótarján: Fildan – Csóka, Debreceni, Lukács R. (Oroszi), Romhányi, Zvara, Híves, Sulcz, Benkő-Bíró, Köböl (Gólya), Kerényi (Illés). Edző: Bari Jenő.

Termálfürdő FC Tiszaújváros: Tóth Cs. – Gál, Fodor, Bussy, Kerekes (Viscsák), Nagy D. (Lukács B.), Hussein (Somogyi), Molnár F., Fabu, Balogh, Kristófi. Edző: Gerliczki Máté.

G.: Lukács R. (3), Sulcz, ill. Nagy D. Jók: Lukács R., Köböl, ill. Balogh, Kristófi.

Bari Jenő: – Az első félidő nem úgy alakult ahogy elképzeltem, mert tompán és pontatlanul játszottunk. A másodikban a teljesítményünk feljavult így sikerült több helyzetet is kidolgoznunk és gólokat lőnünk. Gratulálok a csapatnak.

Gerliczki Máté: – Ha a vezetésünk után sikerül még egy gólt lőni akkor lett volna esélyünk a jó eredményre, így viszont bedarált a jó erőkből álló hazai csapat.


Monori SE – Putnok FC 1-2 (0-1)

Monor, 150 néző. V:: Jakab.

Monor: Bozsó – Balanescu, Ficsor, Illés B., Villányi (Miholics), Urbán, Karacs, Hunya, Bonifert, Katona (Kelemen), Sárközi (Schmidt). Edző: Horváth Dávid.

Putnok FC: Botló - Tóth Sz., Zimányi Á., Fehér, Kovács B. (Dávid), Czető, Bocsi, Illés R., Katona (Marcinaskó), Zimányi A., Csirszki (Icsó). Edző: Koszta Péter.

G.: Miholics, ill. Czető, Katona. Jók: Balanescu, Illés B., Hunya, Miholics, ill. az egész csapat.

Horváth Dávid: – Jól kezdtük a mérkőzést, a Putnok első szögletéből egy gólt kaptunk, amely teljesen átírta a játék képét. Többet kellett kockáztatnunk de sajnos nem sikerült az egyenlítés.

Koszta Péter: - Kicsit nehézkesen kezdtünk, azután kihasználtuk a hazaiak hibáit és ezzel nyertünk.


Rákospalotai EAC – Tállya KSE 1-1 (1-0)

Budapest, 150 néző. V.: Móri.

REAC: Tóth D. – Kutai, Balázs, Lászka (László), Papp K., Papp Gy. (Hornok), Kiss T., Nagy G., Kovács D., Kollár, Lőrincz (Pásztor). Edző: Balogh László.

Tállya KSE: Tarr – Ondó, Irhás, Tóth Sz., Németh D., Pataki, Németh B. (Paranai), Lippai, Polényi (Horváth N.), Bihari, Galambos (Mihálszki Cs.). Edző: Pachinger János.

G.: Kutai, ill. Lippai. Jók: az egész csapat, ill. Németh B., Németh D., Bihari.

Balogh László: – Elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával. A mérkőzést többször lezárhattuk volna, de nem tettük, így meg kellett elégednünk az egy ponttal.

Pachinger János: - Az idény leggyengébb első félidejét mutattuk be, viszont a második alapján akár meg is nyerhettük volna a mérkőzést. Összességében reális a döntetlen.

ÉM


A labdarúgó NB III Keleti csoport 2016/2017-es évadjának tavaszi órarendje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!