BOON - Sport - NB II.

2016.04.17. 13:30

Mezőkövesd Zsóry FC: otthon tartották a három pontot

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 23. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC hazai pályán lépett pályára a Szeged 2011 együttese ellen szombaton.

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 23. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC hazai pályán lépett pályára a Szeged 2011 együttese ellen szombaton.

Labdarúgás: NB II, 23. forduló

Mezőkövesd Zsóry FC – Szeged 2011 2-1 (1-0)

Mezőkövesd, 1300 néző. V.: Szilasi.

Mezőkövesd Zsóry FC: Dombó – Vági, Szeles, Szilvási, Fótyik – Tóth B., Szatmári L. – Molnár G. (Orosz M., 59.), Nicorec (Tajthy, 54.), Heffler N. (Sós B., 72.) – Frőhlich. Vezetőedző: Pintér Attila.

Szeged 2011: Szántai – Áchim, Farkas M., Tóth G., Zabari – Berde (Hegedűs M., 57.), Oláh G. (Veszelinov, 70.) – Szabó P., Germán, Király P. – Andorka (Obot, 57.) Vezetőedző: Klausz László.

20. perc: a kitörő Heffler N.-t Szántai buktatta. A megítélt büntetőt Heffler értékesítette, ballal, a kapu bal oldalába lőtt, 1-0.

61. perc: Heffler N. jobb oldali beadását, az árnyékra vetődött Szántait megelőzve, Fótyik 11 méterről a kapu bal oldalába fejelte, 2-0.

67. perc: Obot adott be jobbról, Hegedűs M. pedig 7 méterről a kapu jobb oldalába helyezett, 2-1.

88. perc: Szabó P. a félpályánál megrúgta Tajthyt, ezért a játékvezető kiállította.

Jók: Heffler N., Fótyik, Szatmári L., Szeles, Vági, ill. Hegedűs M., Obot.

Pintér Attila: – Gratulálok a fiúknak, ugyanis csak egy jó csapat tud hozni egy ilyen mérkőzést. Kettő-null után elkerülhető gólt kaptunk. Azt elismerem, hogy teljesítettünk már ennél a játéknál jobban is.

Klausz László: – Nem érdemeltünk vereséget. Az első félidő a miénk volt, a másodikban a Mezőkövesdnek volt egy jó időszaka, amikor gólt is szerzett. Mi azonban a cserékkel frissítettünk, majd sokat dolgoztunk, és úgy érzem, hogy megérdemeltük volna az egy pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!