BOON-Sport-MKC

2017.04.29. 12:39

Egy csapatot megelőzne az MKC

Mezőkövesd - Az idény meglepetés­csapatánál fejezi be a férfi élvonal idei szezonját a Mezőkövesdi KC gárdája.

Mezőkövesd - Az idény meglepetés­csapatánál fejezi be a férfi élvonal idei szezonját a Mezőkövesdi KC gárdája.

Budakalászon fejezi be az idei – kieséssel végződő – NB I-es szezont a Mezőkövesdi KC. A házigazda CYEB Budakalász – amely ősszel egy góllal nyert Kövesden – az idény meglepetés­csapata, ugyanis jelen pillanatban a negyedik helyen áll a bajnokságban, megelőzve például a Csurgót és a Balatonfüredet is, akik egy, illetve két ponttal vannak lemaradva a 29 pontos újonc mögött. Mindhárom csapatnak azonban még két mérkőzése van hátra az idényből.

Bennünket nem érdekel, mennyire kellenek a pontok a hazaiaknak. Janó Pál

– Számunkra az utolsó meccs következik, megpróbálunk ennek megfelelően hozzáállni – mondta Janó Pál, a kövesdiek vezetőedzője. Persze már sérülésekkel bajlódunk, kérdéses, hogy játszik-e Radnic, vagy, hogy Lókodi mennyire tudja vállalni a támadásokat. Vaskó játéka is kérdőjeles, a lábát már próbálgatta edzéseken. Készülünk, nekünk alázattal kell hozzáállni a találkozóhoz, bennünket nem érdekel, mennyire kellenek a pontok a hazaiaknak, az a lényeg, hogy jól végezzük a dolgunkat. A győzelemmel lennék elégedett, de az egy pont is elég lenne nekünk.

Fejben rendben

Elárulta, őt nem lepte meg a budakalásziak jó szereplése, szerinte mindig vannak meglepetés csapatok, a Vác és a Budakalász jól igazolt, a játékosok és az edző között megvolt a kémia, ment a védekezés, támadás, jól összeforrt a csapat. Megkérdeztük tőle, szép búcsút jelentene-e, ha a végén sikerülne megelőzniük a Balmazújvárost, amely most azonos ponttal, kilenccel áll, mint a Mezőkövesd, ugyanakkor nekik még három mérkőzésük van hátra.

– Az utolsó mérkőzésen megfelelő hozzáállásra lesz szükségünk. Fejben rendben vagyunk, hiszen kétszer győztünk, s már nincs vesztenivalónk. Játszunk a szurkolóknak, magunkért, a klubért, Mezőkövesdért. Az is motivál persze, hogy megelőzzük egy csapatot a bajnokságban, az lenne a legszebb, ha ez sikerülne – felelte kérdésünkre Janó Pál.

ÉM-TB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!