BOON - Sport - DVTK

2019.05.04. 12:37

DVTK női: „Saját magunkat vertük meg”

Miskolc - A labdarúgó női NB I., 20. fordulóját csütörtök este játszotta a DVTK.

Miskolc - A labdarúgó női NB I., 20. fordulóját csütörtök este játszotta a DVTK.

Diósgyőri VTK – MTK Hungária FC 0–3 (0–1)

Diósgyőr, 465 néző. V.: Sipos.

DVTK: Szőke-Nagy – Balázs Cs. (Jáhn, 60.), Kiamou, Ficzay, Sandu – Nagy F., Tóth A., Paul (André, 78.), Vachter – Bradic, Barker. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

MTK: Szőcs – Csolti, Turányi, Czellér (Oláh A., 76.), Tóth B. – Csányi, Papp, Csorbai (Kós, 63.), Pinczi – Magyarics (Szabó, 84.), Nagy L. Vezetőedző: Cseh András.

Gólszerző: Csányi, Oláh A., Nagy L.

Fórizs Sándor: – Saját magunkat vertük meg. Az MTK-nak volt öt kapura lövése, amiből három gólt kaptunk. Igaz, hogy nem voltak nagy helyzeteink, de mi irányítottuk a játékot. A 3. percben bekapott gól nagyon megfogta a társaságot, és lelkileg már nem tudtunk ebből visszajönni. Köszönöm a szurkolóknak, hogy ennyien kilátogattak, kicsit szégyellem is magam, hogy nem tudtuk nekik meghálálni a buzdítást.

Cseh András: – Gratulálok a játékosaimnak a mai teljesítményhez, mindenki tudta, hogy mi a feladata. Azért különösen értékes ez a siker, mert voltak hiányzóink. Szeretnénk az utolsó meccset és tisztességesen lehozni, majd készülünk a döntőre!

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!