BOON - Sport - DVTK

2016.08.07. 17:10

Videó: Kislány vezényelte a diósgyőri szurkolókat

Miskolc - A legfanatikusabb diósgyőri drukkerek az utánpótlásra is figyelnek, aminek újabb jelét láthattuk a szombati Diósgyőr - Bp. Honvéd bajnokin.

Miskolc - A legfanatikusabb diósgyőri drukkerek az utánpótlásra is figyelnek, aminek újabb jelét láthattuk a szombati Diósgyőr - Bp. Honvéd bajnokin.

Mint köztudott a diósgyőri ultrák teremtik a sokak által irigyelt lelátói hangulatot a DVTK meccsein és a fotókon, videókon látható, hogy rengeteg gyerek is feltűnik hétről-hétre a stadion lelátóin, az ultraszektor környékén. Az ott tapasztalható atmoszféra, a diósgyőri fanatizmus egy csapásra magába szippantja a legfiatalabbakat is. Az ultrák pedig, mint egy nagy családban figyelnek, teret adnak a legkisebbeknek is. Korábban is volt már rá példa, hogy egy kisfiú vette kezébe a megafont és most szombaton sem történt másként, amikor a Diósgyőr - Bp. Honvéd meccs hajrájában perceken keresztül egy diósgyőri kislány állt az előénekes állásába és a megafonon keresztül énekeltette a szurkolótábort.

Videó:

Fotók:


DVTK vs. Bp. Honvéd fotókon és videókon

Miskolc - A diósgyőri drukkereknek déjà vu érzése lehetett a szombati Honvéd elleni bajnoki. Újra hátrányba került a meccs elején a DVTK és ismét hazai pályán fújtak be büntetőt a piros-fehérek ellen. Azonban sem ez, sem a lezárt szektorok nem vették a fanatikusok kedvét és újra fergeteges szurkolást produkáltak egy látványos élőkép kíséretében. Nézze meg Ön is a DVTK vs. Bp. Honvéd mérkőzés felvételeit.


Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!