BOON - PR cikk

2017.10.24. 12:29

Intelligens otthonok világa Miskolcon

<strong>Ha csökkentenéd fűtésszámlád, ha kezedbe szeretnéd venni az irányítást az otthonod felett, vagy csak kíváncsi vagy, hol jár a világ, látogass el bemutatótermünkbe! Ismerd meg az új generációs Smart home rendszereket!</strong>

Ha csökkentenéd fűtésszámlád, ha kezedbe szeretnéd venni az irányítást az otthonod felett, vagy csak kíváncsi vagy, hol jár a világ, látogass el bemutatótermünkbe! Ismerd meg az új generációs Smart home rendszereket!

Eljött az idő, amikor átalakítás nélkül vezérelhetjük a fűtést, irányíthatjuk a világítást és árnyékolókat, kényelmesebbé és biztonságosabbá változtathatod az otthonod.

Cégünk Smart home technológiával foglalkozik, egészen pontosan okos rendszerek telepítésével, értékesítésével. Közel 30 gyártó és több mint 700 termék áll rendelkezésre a fellépő igények lefedésében.

Irodánk bemutatóterem is egyben, ahol a kiemelt gyártók termékeit kipróbálhatják, kézbe vehetik, ismerkedhetnek velük.

Célközösségünk nemcsak a magányszemélyek, hanem a vállalkozások is egyaránt. Több tucatnyi gyártó és a termékek széles skálája áll rendelkezésünkre, hogy a felhasználási igények számtalan variációját tudjuk kiszolgálni.

Eszközeink könnyen telepíthetőek lakásokba, lakóházakba, kereskedelmi és szolgáltató egységekbe. Legyen az felújítás vagy új beruházás, szinte mindenre van megoldásunk.

A kényelem és a biztonság mellett nagy hangsúlyt kapott – az okos eszközök által kínált energiahatékonyság, ami tovább szélesíti a felhasználási lehetőségeket. Közintézmények, iskolák, óvodák fejlesztésénél, felzárkóztatásánál ez első számú szempont.

Célunk hogy nyitási lehetőséget kínáljunk, a jövő technológiái felé illetve egy olyan megtérülő befektetést teremtsünk vásárlóink számára, ami hosszú távon kínál biztonságot és kényelmet.

 

Innospot Miskolc

3530 Miskolc, Szemere u. 4.

Kövess minket a facebookon, vagy látogass el honlapunkra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!