Sport

2013.08.31. 09:33

Új csatárok az Újpest ellen nem játszanak

Szombaton 21 órától a DVTK az Újpest FC-t fogadja Diósgyőrben, a labdarúgó NB I 6. fordulójában. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

Szombaton 21 órától a DVTK az Újpest FC-t fogadja Diósgyőrben, a labdarúgó NB I 6. fordulójában. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.Csütörtökön délelőtt még abban reménykedett Sivic Tomislav, a DVTK élvonalbeli labdarúgócsapatának vezetőedzője, hogy csatárhiányát enyhítendő, két új játékos érkezik majd a csapathoz, akiket akár már az Újpest elleni bajnokin is pályára küldhet, hogy esetleg gólt szerezzenek. Egy csatár, vagy inkább támadó középpályás csütörtökön este ugyan befutott, a 23 éves ecuadori Augusto Batioja személyében. A legutóbb a szerb Mladost Podgoricánál játszott labdarúgó részt is vett a Diósgyőr csütörtöki edzésén, ám a vele kapcsolatos papírmunkát nem sikerült elintézni egy nap alatt, így ő biztosan nem lesz tagja az Újpest elleni keretnek. Ahogy másik csatár sem, mert hivatali időben pénteken nem érkezett újabb játékos, így egy változás híján ugyanazzal a kerettel mehet harcba a lila-fehérek ellen, szombaton este Sivic szakvezető, mint akikkel egy hete a pápai ütközetet sikerrel megvívta. Ez az egy kivétel, a kedden Diósgyőrbe érkezett védő, Debreceni András, aki miután megfelelt az orvosi vizsgálaton, aláírta szerződését, így az ő szerepeltetésnek nincs adminisztrációs akadálya.

Így kicsi a valószínűsége annak, hogy változna a DVTK múlt heti kezdőcsapat, amely így állt fel: Rados – Vági, Vadász, Kádár, Husic – Takács P., Elek Á. – Barczi, Kostic, Nikházi – Tisza. A felsoroltak közül leginkább a válogatott középpályás, Elek Ákos szereplése kérdéses, aki sérülés miatt ezen a héten néhány közös tréninget kihagyni kényszerült.


[poll id="469"]


Kapcsolódó cikkek:

A diósgyőri szakvezető arra a kérdésre is válaszolt a szombati DVTK - Újpest meccs előtt, hogy mennyire tartja magát olyan szakembernek, aki a ,,győztes csapaton ne változtass!" elvet vallja.

Miskolc - A beléptető rendszer és az ehhez kapcsolódó előzetes regisztráció alapján a rendezők a szurkolók stadionba való belépési jogosultságát ellenőrzik a szombaton 21 órakor kezdődő DVTK - Újpest labdarúgó mérkőzésen. A fiktív, vagy más nevére szóló jeggyel bejutni szándékozók beléptetését a rendezők megtagadják.

Miskolc - A miskolci Andrássy úti stadionban 2013. augusztus 31-én, szombaton 21 órakor rendezik a DVTK – Újpest FC labdarúgó-mérkőzést. A rendőrség a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítja.

A legutóbbi hazai meccsen, két hete, a Kecskemét ellen új ember viselte a csapatkapitányi karszalagot a DVTK-nál.

Sivic Tomislavot megkérdeztük arról, hogy a Pápa elleni meccsen miért váltott kapusposzton.

Miskolc - Egy huszonhárom éves ecuadori csatár, Augusto Batioja érkezett Miskolcra csütörtökön.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!