Magyarország

2016.07.31. 17:01

Videó: Áll a víz a 20 milliárdos aluljáróban

Budapest, Vác - Az autók tetejéig állt a víz a váci vasúti aluljáróban. Ezt és az állomást alig fél éve 20 milliárd forintért újították fel.

Budapest, Vác - Az autók tetejéig állt a víz a váci vasúti aluljáróban. Ezt és az állomást alig fél éve 20 milliárd forintért újították fel.

Szombaton, amikor az RTL Híradó stábja ott járt, még az egyik lift is elromlott. A beruházó kommunikációs igazgatója azt mondta, kivizsgálják, ki a felelős a hibákért.

Forrás: rtl.hu.


Miskolc, Múcsony - Egy négygyermekes család otthona is összedőlt a Múcsonyban a csütörtöki felhőszakadás után. A település több utcájára sárlavina zúdult. Egy másik ház is összedőlt, a tulajdonosa azt mondta az RTL Híradónak: a családi öröksége veszett oda.

Múcsony - A két összedőlt házon túl közvetlen életveszélybe egyik sem került. Viszont azokat is folyamatosan figyelik.

Múcsony - A statikus, aki a csütörtöki vihar után egyenként végigjárta az érintett ingatlanokat, sem látott még ilyet.

Múcsony - „Úszik Múcsony!” - kaptuk a hírt olvasónktól. Valóságos égszakadást-földindulást éltek át csütörtök délben a múcsonyiak: a hatalmas felhőszakadást követően sáros víz hömpölygött végig a település utcáin. Az aszfaltos utat néhány helyen a víz felszedte, egy ház fala pedig kidőlt - tájékoztatták a Borsod Online-t a helybéliek.

Miskolc - Felhőszakadás miatt riasztott csütörtökön a meteorológiai szolgálat Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Annak rendje és módja szerint a beígért felhőszakadás koradélután meg is érkezett Miskolcra. Néhány perc leforgása alatt hatalmas mennyiségű csapadék – helyenként jégeső – ömlött a városra, gyakorlatilag lépni nem lehetett az özönvíztől.

Budapest/Miskolc - Több tucat riasztást kaptak a tűzoltók az országon csütörtök délelőtt átvonuló vihar nyomán - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője az MTI-t.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!