Megszépült

2023.11.27. 10:55

Önkéntesek festették le a lépcsősort az Avason (fotókkal)

Miskolc, Avas - Órákon át dacoltak a hideggel, de sikerült teljesen megtisztítaniuk a feljárót, majd felvitték a festékrétegeket.

Boon.hu

Szombaton egy lelkes csapattal lefestették a Kisavas első és második sorát összekötő lépcsősort, tájékoztatta a Boon.hu-t Nagy Bálint, az Avasi Álom Pince tulajdonosa, szervező.

Facebook oldalukon részletezték is a történteket: "Órákon át dacoltunk a hideggel, de sikerült teljesen megtisztítanunk a feljárót, majd felvittük a festékrétegeket. Igaz, a végeredmény közel sem lett olyan színes, vidám és kreatív, mint eredetileg terveztük, de ennek oka az, hogy nem kaptuk meg rá a szükséges hatósági engedélyeket - csak erre a szolidabb verzióra. Azért egy autentikus idézetet mégis bevállaltunk. A munkát sajnos nem tudtuk ma teljesen befejezni, de hamarosan ezt is megtesszük. Addig is óriási köszönet mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a civil, köztéri esztétikai fejlesztéshez! Köszönjük a lelkes önkénteseknek, valamint az önkormányzat illetékes munkatársainak a sok segítséget, amely nélkül a projekt nem sikerülhetett volna" – írták.

Mint mondták, az esemény lebonyolítása az utolsó pillanatig kétséges volt, emiatt nem hirdették meg előre a nagyközönség számára. De tervezik, hogy a következő évben újabb projekteket is terveznek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában