Halottak napja

2023.10.29. 12:00

A rendőrség és a rendészet is segíti a gyalogosokat a Búza téri aluljárónál

Miskolc - Felhívják a Búza téren közlekedők figyelmét, hogy gyalogosan történő közlekedésük során útvonalukat az aluljáró mellőzésével tervezzék meg.

Boon.hu

Mindig hatalmas a forgalom a Búza tér környékén

Fotó: Bujdos Tibor

Megkezdte a Búza téri gyalogos aluljáró felújítási munkálatait a miskolci önkormányzat a közelmúltban. A kivitelezés jelenleg olyan fázisában tart, hogy a gyalogos létesítmény megnyitása a gyalogosok veszélyeztetése nélkül még ideiglenes módon sem lehetséges, tájékoztatta a Boon.hu-t közleményében a városháza sajtóosztálya. A halottak napjához kapcsolódó megnövekedett forgalomra való tekintettel az önkormányzattal egyeztetetten a rendőrség és a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai folyamatosan jelen lesznek a területen, a közeli gyalogátkelőhelyeken segítve a balesetmentes és gördülékeny átjutást. 

Felhívják a Búza téren közlekedők figyelmét, hogy  gyalogosan történő közlekedésük során útvonalukat az aluljáró mellőzésével tervezzék meg.

Sebességkorlátozás a perecesi temetőnél

Halottak napjára sokan szoktak menni a perecesi Szent Borbála temetőbe is. A főút mentén, az Erenyő utcán zajlik a csapadékvíz elvezető rendszer kiépítése, így útszűkületre és 30-as sebességkorlátozásra számíthatnak az arra járók.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában