Program

2023.09.22. 10:44

Kezdődik a Miskolci Piknik!

Miskolc - Pénteken fél háromkor felvonulással veszi kezdetét a Miskolci Piknik, hogy három napos gasztro- és zenei fesztivállal szórakoztassa a miskolciakat és a város vendégeit.

Itt lesz Majka és ByAlex, a Bagossy Brothers vagy épp a sztár DJ Topic mellett számos előadó várja a fesztiválozni vágyókat három napon keresztül Miskolc főutcáján. Látványfőzést tart Rácz Jenő Michelin-csillagos séf is, aki helyi alapanyagokból varázsol majd a Szent-István téri nagyszínpadon.

Az első Miskolci Piknik azonban nemcsak a fantasztikus ízek és pörgős zenék elkötelezettje, a program a helyi közösség és identitás megerősítésének is letéteményese.

Természetesen az ország legkülönbözőbb pontjairól is érkeznek étel- és italkülönlegességek, de a Miskolci Piknik nem egy hedonista szemléletű fesztivál. Szervezőinek az az alapvető célja, hogy a programsor felmutassa a helyi értékeket, ezáltal erősítse a helyi identitást és gazdaságot, végső soron hozzájáruljon a fenntartható életmód terjedéséhez.

Részletes program és fesztiváltérkép itt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában