Program

2023.09.19. 08:57

Egész napos program a Miskolci Piknik!

Noha többnyire mindenki az esti koncertekre és a finomabbnál finomabb falatokra koncentrál, napközben is nagyon megéri kilátogatni a Miskolci Piknikre a legkisebbeknek is!

Szeptember 22-én, pénteken 14:30-tól parádés felvonulástól lesz hangos Miskolc sétálóutcája. Ott lesznek a hórihorgas gólyalábasok, a szemet gyönyörködtető légi akrobaták és az utcazenészek is, akik egyébiránt 3 napon keresztül szolgáltatják a lüktető dallamokat a fesztiválozóknak.

Szombaton és vasárnap az Erzsébet téren lenyűgöző artista produkciók, míg a Szent István téren mindkét nap 10-13 óráig gyermekműsorok színesítik a programot.

Az aprótalpú közönségnek játszik az Iszikri zenekar, az Apacuka zenekar, a Szárnyas Sárkányok, a Vaga Banda gólyalábasok, az egri Harlekin Bábszínház és Vitéz László.

A Szent István téri nagyszínpad programjai pénteken 14:30-kor, szombaton és vasárnap pedig délelőtt 10:00 órakor kezdődnek, a villanyrendőri színpad pénteken 18:00-tól, szombaton és vasárnap 15:00-tól és 13:00-tól, az Erzsébet-téren pedig pénteken és szombaton 15:00-tól, vasárnap pedig délelőtt 10:00-tól szól majd a zene.

És hogy az főutcát is teljesen belakja a fesztivál, a Széchenyi utca legkülönbözőbb pontjain tűnnek fel utcazenészek és mutatványosok, akik a fantasztikus ételek és italok mellé a lagkisebbeknek és a legnagyobbaknak egyaránt egésznapos szórakozást nyújtanak majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában