Program

2023.09.18. 09:03

Világsztár a Miskolci Pikniken!

Miskolc - Péntek este a Szent István téri Nagyszínpadon nem más tekeri a potmétereket, mint a Breaking Me-vel világsztárrá lett német DJ-producer: Topic.

Topic a Miskolci Pikniken.

A horvát gyökerekkel rendelkező solingeni DJ, zene iránti szenvedélyét már 16 éves korában felfedezte, amikor rátalált az elektronikus zenekészítésre.

A nagyközönség előtt a Light It Up című house zenéjével debütált 2014 végén, ami több mint egymillió megtekintést ért el YouTube csatornáján, 2015-ben pedig debütáló albumával, Miles -szel már a német és osztrák slágerlistákat ostromolta.

Az igazi áttörést a Nico Santosszal készített 2016-os Home című száma hozta el, amely már a tízmilliós megtekintések kategóriájába röpítette a DJ-t. Jöttek a további zenék, de a legnagyobbat a Breaking Me szólt 2019-ben, amelyet A7S-sel közösen készített és világszerte hatalmas slágerré vált, hiszen a YouTube-on több mint 240 milliószor, a Spotify-on pedig egymilliárd felett játszották le.

Topic 2021-ben is folytatta sikereit olyan dalokkal, mint a Your Love (9PM) és Chain My Heart , majd 2022-ben újra feltűnt a Kernkraft 400 (A Better Day) című számával, de a Follow Me is komoly sikert aratott John Martin közreműködésével, vagy épp az In Your Arms (For An Angel) című dalban is közreműködött, amelyben újragondolta Paul van Dyk 1994-es slágerét.

Szóval elképesztő buli várható péntek este a városháztéren, amit semmiképp nem ér kihagyni, ilyen szintű DJ ugyanis meglehetősen ritkán látogat Miskolcra, tehát mindenki vésse a naptárba, Miskolci Piknik péntek 23:00 – Topic!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában