Helyi közélet

2015.09.17. 15:34

Harsányi késelés - Emberölés, vagy védekezés?

Harsány, Miskolc - Szakértői szakaszban jár a harsányi késelés ügy újratárgyalása.

Harsány, Miskolc - Szakértői szakaszban jár a harsányi késelés ügy újratárgyalása.Szakértő meghallgatásával folytatódott a Miskolci Törvényszéken az úgynevezett harsányi késeléses ügy, amelyet H. P. ellen folytatnak emberölés büntette miatt. Tavaly év elején felmentette a Miskolci Törvényszék az emberölés vádja alól azt a miskolci fiút, aki majd’ három esztendővel ezelőtt késével halálos sebet ejtett Harsányban egy helyi fiatalemberen.

A bíróság jogosnak minősítette a szúrást, mert a megállapítás szerint éjszaka testi épségét fenyegető jogtalan támadás érte a fiút.

A fellebbezések nyomán az ügy a Debreceni Ítélőtábla elé került, ahol az elsőfokú döntést megsemmisítették, és új eljárás lefolytatására utasították a Miskolci Törvényszéket.

ÉM-SZB


Harsány, Miskolc - Tanúkat hallgatnak ki a héten a harsányi késelés ügyében. tovább »


Harsány, Miskolc - Kedden folytatódik a megismételt törvényszéki eljárás a késelő ügyében. tovább »

Miskolc - Elkezdődött csütörtökön a megismételt törvényszéki eljárás a harsányi késelő ügyében. tovább »


Harsány - Nem értik a harsányiak - meghalt egy fiatalember és aki megölte, nem bűnös. tovább »


Harsány - Helyszíni tárgyalást tartottak a tavalyi harsányi késelés ügyében folyó eljárásban. tovább »


Harsány, Miskolc - A Harsányban 2012 októberében történt emberölés ügyében a rendőrség a nyomozást lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek. tovább »


Harsány - Az elmúlt hétvégén a megyei II. osztály Közép csoportjában a Harsány - Sajóörös mérkőzésen a hazaiak a győzelmet Pusztai Norbert emlékére ajánlották.


Miskolc - A rendőrség előterjesztése alapján ügyészi indítványra a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a miskolci elkövetőt, aki a megalapozott gyanú szerint megölt egy harsányi fiatalembert.


Miskolc, Harsány - Elrendelte a bíróság a harsányi emberölés elkövetőjének egy hónapos előzetesét.


Harsány - Gyásszal kezdődött a harsányi focimeccs vasárnap: megkéselték a csapat egyik tagját.


Harsány - Szombatról vasárnapra virradó éjjel egyetlen késszúrással ölt meg egy miskolci fiatal egy 21 éves harsányi fiút.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában