Előzetesben a harsányi emberölés gyanúsítottja

Előzetesben a harsányi emberölés gyanúsítottja
Miskolc – A rendőrség előterjesztése alapján ügyészi indítványra a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a miskolci elkövetőt, aki a megalapozott gyanú szerint megölt egy harsányi fiatalembert.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 2012. október 14-én nyomozást rendelt el emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 19 éves miskolci lakossal szemben.

A nyomozás adatai alapján október 14-re virradóra Harsány községben több, fiatalokból álló társaság is szórakozott, akik közel azonos időben tartottak hazafelé. Ennek során egy helyi 20 éves fiatalember összeszólalkozott egy kisebb csoporttal. Ez utóbbiak közül a vita hevében egyikük, késével olyan súlyos sérüléseket okozott a sértettnek, hogy a harsányi fiatal kórházba szállítása közben életét vesztette.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a 19 éves H. Patrikot bűnügyi őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatása érdekében, amit ügyészi indítványra a nyomozási bíró a mai napon elrendelt.

– B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda –