Helyi közélet

2015.08.13. 15:34

Selyemréti strand - „Miért nem intézkednek?”

Miskolc - Olvasói levelet kaptunk, a strand vezetőségéhez nem érkezett hivatalos panasz.

Miskolc - Olvasói levelet kaptunk, a strand vezetőségéhez nem érkezett hivatalos panasz.

„Évek óta bérlettel járok a strandra, és naponta tapasztalom a hiányosságokat, a személyzet felháborító viselkedését a vendégekkel szemben (tisztelet a kivételnek)!” – írta olvasónk, a levelét teljes terjedelmében elolvashatták a Borsod Online-on.

Ruhában fürdenek

– A strand felújítása után sajnos mi kerültünk „kisebbségbe”, hiszen számunkra érthetetlen okokból ellepték a strandot a „rászorulók” – írja olvasónk. „Viselkedésük felháborító, valamilyen okból a személyzet mégsem figyelmezteti őket! Fürödhetnek abban a ruhában, nadrágban, amiben az utcáról bejönnek, a férfiak alsónadrágban, a nők sortban, topban, pólóban. (..) Mi tudjuk, hogy dohányozni csak a kijelölt helyen lehet, bizonyos személyek figyelmeztetés nélkül dohányozhatnak a strand egész területén!

Az úgynevezett »úszómesterek« munkájáról már nem is beszélve: behúzódva az árnyékos terasz alá, hátradőlve mobiltelefonoznak, társalognak, olvasnak, a medencére csupán időnként pillantanak rá. De akkor is csupán a vízfelületet láthatják abból a helyzetből, ha esetleg valaki a víz alá süllyedne, elmerülne, azt észre sem vennék.”

Olvasónk reklamált a helyszínen is, és a strand vezetőjével is szeretett volna beszélni, de azt a választ kapta, hogy erre csak fogadóórás napokon van lehetősége.

„Nem tudom, minek kéne már történnie, hogy végre ne mi legyünk a strandért, hanem forduljon a helyzet” – zárja levelét olvasónk.

ÉM-JLI


Látogatók írták

A Borsod Online Facebook-oldalán óriási hullámokat vert ez az olvasói levél. Csak két hozzászólás: „Én idén nyáron voltam ott először és meglepően jó maga a strand. De az ott uralkodó körülmények miatt soha a büdös életben nem megyek vissza...” – így az egyik. Egy másik látogató így vélekedik: „Felújítják nem kevés pénzből a strandot, lenne végre egy jó strand belőle, de sajnos beengedik (...), akire nem mer rászólni senki, hogy ne utcai ruhában, alsógatyában fürödjön.”


Nem érkezett panasz

Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője az üggyel kapcsoltban a következőket közölte lapunkkal. Beszélt a strand vezetőségével a levéllel kapcsolatban, és kiderült, hogy „a leírtakról nem kaptak hivatalos értesítést, de más módon sem találkoztak az elmúlt hétvégén, héten ilyen problémával, pedig a bérletesek nagy részével személyes kapcsolatban vannak”. A vendégektől hivatalos úton, vagy a hivatalos szervektől érkezett panaszt minden esetben kivizsgálják vagy kivizsgáltatják.


Miskolc - "Évek óta bérlettel járok a strandra és naponta tapasztalom a hiányosságokat, a személyzet felháborító viselkedését a vendégekkel szemben (tisztelet a kivételnek)!" - írja Olvasónk. tovább »

Miskolc - "Ahány alkalommal a Selyemréti strandon járok, valami mindig elveszi egy időre a kedvemet..." tovább »

Miskolc - Egy bevállalós látogató GoPro Hero 4-gyel zúzott végig az összes csúszdán. Most virtuálisan mi is csobbanhatunk egyet, bár az időjárást elnézve, ez személyesen még jobb lenne. tovább »

Miskolc - A Selyemréti Strandfürdőbe szombat délben indult el olvasónk, aki már az autóból látta, hogy a strand főbejáratánál sokan várakoznak. Ezért a hátsó jegypénztárhoz ment, ahol szintén sor volt, de mégsem olyan nagy. tovább »

Miskolc - "Miskolci lakos vagyok, aki rendszeres olvasójuk. Egy szombati napomat szeretném megosztani önökkel, ami nem csak bennem, de másokban is felháborodást váltott és váltana ki." tovább »

Egyik szemfüles olvasónk készítette a felvételt, miszerint a vadonatúj miskolctapolcai strandon a külföldiek (vagy legalábbis angolul beszélők) két órával tovább maradhatnak bent. tovább »



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában