Olvasónk küldte: “Szerintetek jól van ez így?”

Akt.:
Olvasónk küldte: “Szerintetek jól van ez így?”
Miskolc – “Ahány alkalommal a Selyemréti strandon járok, valami mindig elveszi egy időre a kedvemet…”

“Vagy az utcai ruhába fürdőzők, vagy a tegnapi eset, amikor a nagymama kitette a nagy dolgát befejezni a virágok közé az unokát, majd úgy, ahogy volt visszavette törlés és zuhany nélkül. A maradvány később a vízben úszkált és egy ideig ott szagolták a virágok között, a peremen a köztes tartalmat és nem történt semmi “CSAK” kiküldte a fütyülős ifjú hölgy a nagymamáékat a medencéből. Szerintetek jól van ez így?”


Videó: És akkor bevittek egy GoPro-t a Selyemréti strandra

Miskolc – Egy bevállalós látogató GoPro Hero 4-gyel zúzott végig az összes csúszdán. Most virtuálisan mi is csobbanhatunk egyet, bár az időjárást elnézve, ez személyesen még jobb lenne. tovább »

Ahol befürödtek a strandolók…

Miskolc – A Selyemréti Strandfürdőbe szombat délben indult el olvasónk, aki már az autóból látta, hogy a strand főbejáratánál sokan várakoznak. Ezért a hátsó jegypénztárhoz ment, ahol szintén sor volt, de mégsem olyan nagy. tovább »

Olvasói levél: Selyemréti strandolás

Miskolc – “Miskolci lakos vagyok, aki rendszeres olvasójuk. Egy szombati napomat szeretném megosztani önökkel, ami nem csak bennem, de másokban is felháborodást váltott és váltana ki.” tovább »

Olvasónk küldte: a magyaroknak hamarabb kell elhagyniuk a strandot!

Egyik szemfüles olvasónk készítette a felvételt, miszerint a vadonatúj miskolctapolcai strandon a külföldiek (vagy legalábbis angolul beszélők) két órával tovább maradhatnak bent. tovább »
hirdetés


hirdet�s