Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2022.02.20. 20:00

Letartóztatásban a göncruszkai emberölés gyanúsítottja, félmillió adag drogot foglaltak le

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban február 14-e és február 20-a között.

Fotó: Shutterstock

Félmillió adag drogot foglaltak le három gyanúsítottnál a borsodi rendőrök - Drogot áruló apát és fiát, valamint az őket ellátó terjesztőt is elfogták a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) miskolci rendőrei.

 

 

Lezuhant a daruról, szörnyethalt egy férfi Berentén (videóval) - Meghalt egy 46 éves férfi Berentén, amikor darut szereltek szét egy telephelyen, az hirtelen eldőlt, a férfi 4 méterről a mélybe zuhant - közölte a Tények.

 

 

Ózd-Szentsimoni rablás: előkészítő ülésen hoztak ítéletet - Az Ózdi Járásbíróság előkészítő ülésen hozott ítéletet annak a férfinak az ügyében, aki Ózd-Szentsimonban egy idős nő házába betörve készpénzt vett magához.

 

 

Négy elfogatóparancs volt ellene érvényben: elfogták a rendőrök - Az ózdi járőrök egy autóban utazó férfire figyeltek fel, akiről tudták, hogy négy elfogatóparancs van ellene érvényben.

 

 

Házhoz hívta a rendőröket, kiderült, hogy körözték - A járőrök előállították a putnoki férfit.

 

 

Letartóztatásban a göncruszkai emberölés gyanúsítottja - A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, akivel szemben emberölés gyanúja miatt indult eljárás.

 

 

Az edző és a játékos is inzultálta a futballbírót - A Szikszói Járási Ügyészség rendbontás miatt emelt vádat két férfival szemben.

 

 

Kiszűrt közúti kockázati tényező - A rendőrök az M3-as autópályán, az Igrici pihenőnél vonták intézkedés alá azt a sofőrt, aki járműszerelvényével a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedett.

 

 

Szexuálisan kényszerítette, majd bosszút állt a lányon - A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy 21 éves férfi ellen szexuális kényszerítés bűntette és különleges személyi adattal visszaélés vétsége miatt.

 

 

Macsétával támadt a férfi: 15 év fegyházbüntetést kapott - A Debreceni Ítélőtábla helybenhagyta az elsőfokú ítéletet.

 

 

Őrizetben a göncruszkai emberölés gyanúsítottja - Egy idős nőt szúrtak meg göncruszkai otthonában. A sértett belehalt sérüléseibe, a rendőrség az áldozat rokonát gyanúsítja a bűncselekmény elkövetésével.

 

 

Anyagi káros kocsmai szerelem - A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 51 éves nő ellen lopás vétsége miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában