Közlekedés

2022.02.15. 14:42

Kiszűrt közúti kockázati tényező

A rendőrök az M3-as autópályán, az Igrici pihenőnél vonták intézkedés alá azt a sofőrt, aki járműszerelvényével a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedett.

Forrás: police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Encsi Autópálya Alosztály egyenruhásai 2022. február 11-én az éjféli órákban az M3-as autópályán Debrecen felé közlekedő autószállító járműszerelvényt vezető román állampolgárságú férfivel szemben intézkedtek – írja a police.hu.

Forrás: police.hu

A sofőr által vezetett szerelvény súlya a megengedett legnagyobb össztömeget összesen 2 740 kilogrammal meghaladta. A tetten ért gépkocsivezető ellen a rendőrök közigazgatási eljárást kezdeményeztek, és 500 000 forint bírságot szabtak ki.

Forrás: police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök - a kiemelt szabálysértések elkövetőivel szemben - a közlekedés biztonsága érdekében alkalmazzák az azonnali intézkedés, és hatósági eljárás elvét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában