Utolérték

2022.02.17. 16:07

Négy elfogatóparancs volt ellene érvényben: elfogták a rendőrök

Az ózdi járőrök egy autóban utazó férfire figyeltek fel, akiről tudták, hogy négy elfogatóparancs van ellene érvényben. A kocsi sofőrje többszöri rendőri felszólításra sem állt meg, majd egy kereszteződésben lelassított, a keresett személy pedig kiszállt és elfutott, akit az egyenruhások utolértek és elfogtak.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei szolgálatuk ellátása során 2022. február 15-én 5 óra után Ózdon, a Munkás utcában egy autóban utazó borsodnádasdi férfire lettek figyelmesek. A rendőrök felismerték a 24 éves utast és tudták, hogy ellene négy elfogatóparancs is érvényben van, amelyeket a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsátotta ki.

 

Az egyenruhások megkülönböztető fényt, illetve hangjelzést használva az autó után mentek, aminek a sofőrje többszöri felszólításra sem állt meg, majd Ózdon, az Újtelepen található egyik kereszteződésnél az utas a lelassító járműből kiszállt, és elfutott. A férfit a járőrök a 48-as számú úton érték utol, amelyek során elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, majd átkísérték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

 

Az autót vezető sofőr ellen a rendőrök szabálysértési eljárást kezdeményeztek – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában