BOON Sziréna

2016.07.06. 19:13

Gerzsonka: Kiskorú veszélyeztetése a vád

Miskolc - A két és fél éves kisfiút édesanyja hagyta az utcán Miskolcon tavaly ősszel.

Miskolc - A két és fél éves kisfiút édesanyja hagyta az utcán Miskolcon tavaly ősszel.

Új büntetőügy tárgyalását kezdi meg csütörtökön a Miskolci Járásbíróság. A miskolci V. R. R. vádlottal szemben kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat az ügyészség.

Mint többször írtuk, 2015. október 19-én délután egy járókelő a miskolci Stadion utcában, egy parkban felfigyelt a hangosan síró – ez idő tájt két és fél éves – kisfiúra, Gerzsonkára, aki felügyelet nélkül, hiányos, nem az időjárási viszonyoknak megfelelő öltözetben, zaklatott állapotban ült egy padon.

A szülők személyazonosságának megállapítása érdekében a rendőrség sajtóközleményt bocsátott ki, és csak ennek eredményeképpen sikerült azonosítani az anyát, aki – a vádirat szerint – gyermekének felügyeletét elmulasztotta, a gyermek eltűnése miatt bejelentést nem tett, a rendőrségi felhívás ellenére sem kereste, a nyomozó hatóság telefonos megkeresésére nem reagált, a telefont nem vette fel, vagy a hívást elutasította annak ellenére, hogy a nyomozó hatóság kívánt vele kapcsolatba lépni.

Gerzsonkát a GYEK-ben gondozták, majd állami gondozásba vették, és nevelő­szülőkhöz került.

ÉM-SZB


Miskolc - Három évre börtönbe kerülhet a nő, aki 2 és fél éves kisfiát tavaly októberben hagyta magára egy miskolci padon. Gerzsonkát a járókelők találták meg.

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség a gyermekét az utcán hagyó anya ellen.

Miskolc - Az egy hete az utcán hagyva talált Gerzson egészséges és jól érzi magát.

Miskolc - A talált fiú kórházban van. Gerzsonka édesanyja tagadja, hogy elhagyta volna. Ideiglenesen állami gondozásba veszik.

Miskolc - Azonosították, elfogták, majd a miskolci rendőrkapitányságra előállították annak a két és féléves kisfiúnak az édesanyját, akit hétfőn találtak Miskolcon, a Stadion utcában - mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán.

Miskolc - A rendőrségi felhívás eredményeként sikerült azonosítani a 2015. október 19-én elhagyott miskolci kisfiú édesanyját.

Miskolc - Az édesanya és élettársa is tagadja, hogy „elhagyta” volna a talált gyereket.

Miskolc - Mint megtudtuk, lakossági bejelentés alapján megtalálták annak a gyermeknek az édesanyját, akit hétfőn délután a miskolci Stadion utcában találtak.

Miskolc - Egy 3-4 év körüli kisfiút találtak Miskolcon a Stadion utcában hétfőn.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!