Megtalálták a Miskolcon talált gyermek anyját, de…

Akt.:
Miskolc – Mint megtudtuk, lakossági bejelentés alapján megtalálták annak a gyermeknek az édesanyját, akit hétfőn délután a miskolci Stadion utcában találtak.

Mint írtuk:A kisfiú 3-4 év körüli, 97 centiméter magas, 12,2 kilogramm testsúlyú, normál testalkatú. Haja színe szőkés-barna, mely rövidre nyírt. Szeme színe barna. Arca ovális, orra egyenes, álla szögletes. Fülei enyhén elállóak. Fogazata behatárolt korának megfelelően ép. Lábmérete 26-os. Oltási heg nem található a gyermeken. Jobb alkarján régebben keletkezett horzsolásos sérülésből származó heg látható. Jobb szemének sarkában és jobb lapockáján apró anyajegy van.

A gyermek nem kommunikál, ezért nem tudták azonosítani, illetve szüleiről kérdezni.

Jelentkezett az anya, de megszakadt a vonal…

A rendőrök végül is a bejelentés alapján felvették a kapcsolatot az anyával, olyan fél percig beszéltek is vele telefonon, de aztán megszakadt a vonal. Azóta nincs újabb kapcsolat. A talált kisfiú amúgy jelenleg a megyei kórházban, a GYEK-ben van. Megállapították róla, hogy 2,5-4 éves. Néhány szót már beszél. Ha nem jelentkeznének mégsem a szülők, a gyermekvédelem fog gondoskodni róla.

– Szaniszló Bálint –