Kiskorú veszélyeztetése a vád a miskolci anya ellen

Akt.:
Kiskorú veszélyeztetése a vád a miskolci anya ellen
Miskolc – Vádemelési javaslattal élt a rendőrség a gyermekét az utcán hagyó anya ellen.

Kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 35 éves miskolci V. Renáta ellen. Ő volt az, aki tavaly október 19-én Miskolcon, a Stadion utcában egy padon hagyta 3 éves gyermekét, Gerzsonkát.

A síró, ellátatlan, rémült és kommunikációra csak korlátozottan képes gyermekre egy járókelő hívta fel a rend­őrség figyelmét. Végül is sikerült megtalálni és előállítani az édesanyát.

Azt mondta kihallgatásakor, hogy nem ő, hanem élettársa hagyta az utcán a kicsit egy veszekedés után. Gerzsonkát előbb a GYEK-ben gondozták, majd állami gondozásba vették, és nevelő­szülőkhöz került.

– ÉM-SZB –


Talált kisfiú Miskolcon – Nevelőszülőké lehet hamarosan Gerzsonka

Miskolc – Az egy hete az utcán hagyva talált Gerzson egészséges és jól érzi magát.

Már nevelőszülőknél van az utcán hagyott Gerzsonka

Miskolc – Jó egy hónap alatt dől el a Miskolcon, az utcán hagyott kisfiú sorsa.

“A kisfiú egészséges, de látszik rajta a gondoskodás hiánya”

Miskolc – A talált fiú kórházban van. Gerzsonka édesanyja tagadja, hogy elhagyta volna. Ideiglenesen állami gondozásba veszik.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s