BOON - Sport - DVTK

2016.08.02. 20:35

MLSZ - A DVTK kapta a legnagyobb pénzbüntetést

Budapest/Miskolc - Négy csapat, a Budapest Honvéd, a Videoton FC, az Újpest FC és a Diósgyőri VTK kapott pénzbüntetést a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának keddi ülésén.

Budapest/Miskolc - Négy csapat, a Budapest Honvéd, a Videoton FC, az Újpest FC és a Diósgyőri VTK kapott pénzbüntetést a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának keddi ülésén.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a legtöbbet, 400 ezer forintot a Diósgyőri VTK-nak kell fizetnie, mivel a Ferencváros elleni találkozón szurkolói szidalmazták az ellenfelet, annak egyik vezetőjét és más sportszervezetet is.

Az Újpest 300 ezer forintos büntetést kapott a rendezési előírások megsértéséért, azaz pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, továbbá a szurkolói más sportszervezeteket szidalmaztak.

A székesfehérváriaknak és a kispestieknek egyaránt 100 ezer forintot kell fizetniük. Előbbiek az ellenfél szidalmazása mellett azért kaptak büntetést, mert szurkolóik az öltözőbe vonuláskor négy összegyűrt papírpoharat a játékvezetők közé dobtak. Utóbbiak - ugyancsak a rivális szidása mellett - egy teli sörös pohár játéktérre dobása miatt részesültek bírságban.

A hétvégén egyedüliként kiállított paksi Bartha László három mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mivel a játékvezetőt sértő kifejezést használt.

- MTI -


Miskolc - A diósgyőri drukkerek a Ferencváros otthonában is hazai pályát teremtettek, igaz a stadionon kívül maradó zöld-fehér ultrák hiányában ez nem okozott különösebb erőfeszítést számukra. A játéktéren zajló küzdelem viszont szöges ellentétben volt a lelátói hangulattal, a zöld gyepen nem adott esélyt a címvédő FTC a DVTK-nak, ám a vereség ellenére a piros-fehérek továbbra is a dobogón tanyáznak. Nézze meg Ön is a Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK mérkőzés felvételeit!

Miskolc - Nem mindennapi jeleneteknek lehettünk szemtanúi a szombat esti FTC - DVTK mérkőzésen.

Nem a hősi eposzok írásának ideje a mai nap, de valamit el kell mondanom. Végtelen büszkeséget éreztem szombaton este az Üllői úton. Magam sem értem pontosan, hogyan töltött el az érzés hat kapott gól után. Hasonló lehet ez ahhoz, mint amikor a szenvedésben formálódik az ember, de ahogyan kikapaszkodik a mélységből erősebben, megváltozva jön ki onnan. Fekete Zsuzsa írása.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!