Tokaj hírei

2018.10.23. 12:59

Ötcsillagos szálloda épül, száz szobával Tokajban

Tokaj - Régi hiányt pótol a beruházás, Tokajban és Hegyalján is.

Tokaj - Régi hiányt pótol a beruházás, Tokajban és Hegyalján is.

Igen különleges, kétféle, introvertált és extrovertált hangulatot mutató, egyben kultúra, szolgáltatás és célcsoport tematikát megvalósító 100 szobás ötcsillagos szálloda épül Tokajban, a volt Csurgó bánya területén.

A Kisfaludy Szálláshely-fejlesztési Programterv által is támogatott beruházást és az üzemeltetését az elismert szállodai tapasztalattal rendelkező dr. Szepesi Richárd DreamLand Holding cégcsoportja valósítja meg. Az építkezés várhatóan 2019 tavaszán kezdődik és 2020. év végéig befejeződik, megnyitásával pedig 80 új munkahely teremtődik majd a városban.

Több a külföldi vendég

A beruházás régi hiányt pótol nemcsak Tokajban, de Hegyalján is. A borvidéken eddig egy ötcsillagos szálloda működött, az ilyen szintű szolgáltatást kereső vendégkör egyre nagyobb.

A turisztikai mutatók folyamatosan javulnak, a 2016-os harmincezer bevallott vendég­éjszaka a tavalyi évre meghaladta a 33 ezret, ennek több mint öt százaléka külföldi vendég.

ÉM-EJ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!