Tiszaújváros hírei

2010.11.11. 15:19

Agykontroll tanfolyam

<p>Tiszaújvárosban - Felnőtt agykontroll tanfolyam indul Tiszaújvárosban november 20-21 és 27-28-án a Világ Virága Alapfokú Művészetoktatási Intézményben.</p>

Ebből az alkalomból ingyenes ismertetőt tartottak hétfőn délután a szervezők.
Dr. Kígyós Éva 1992 óta foglalkozik az agykontrollal.Pszichológusi pályáját hagyta hátra, hogy gondolataik jó irányba való terelésével segítsen azoknak az embereknek, akiknek szükségük van erre. A rendezvényen nagy volt az érdeklődés. Az egykori pszichológus tájékoztatást adott arról, hogy mi is az az agykontroll és mire tudjuk használni.
- Amíg pszichológusként dolgoztam sok betegem keresett meg úgy, hogy „Nagyon sok problémám van. Csinálj valamit!” Nem tudtam. Ekkor kezdtem el azon gondolkodni, hogy mégis csak kellene valami, amivel tudnék segíteni. Így kerültem kapcsolatba az agykontrollal, amely azokat a technikákat tanítja meg nekünk, amellyel változtatni tudunk az életünkön. Hihetetlen az a mennyiségű folyamat, amit az agyunk levezérel, de a benne lévő lehetőségek 1 %-át használjuk. Minden ember képes arra, hogy ezeket a lehetőségeket növelje. Ezen a tanfolyamon, ami a hónap végén indul a városban azokat a technikákat szeretném megtanítani amellyel a résztvevők a  problémáikat hatékonyan tudják majd megoldani. És, hogy mire jó az agykontroll? Mindenre. Az agykontroll alapja a relaxáció, az ellazulás amely önmagában is több pozitív változást hozhat a szervezetünknek, ezért a relaxáció a stressz leghatékonyabb ellenszere. Az alvászavarok megszűnésére is kiválóan alkalmazható, vagy az időzített ébredésre. A fajfájás elmulasztására, vagy a gyorsabb, hatékonyabb tanulásra. Bizonyos élethelyzetek elfogadására, kezelésére, ugyanis az agyunk jó illetve rossz irányba tudja vinni a gondolatainkat. Ezért nagyon fontos a pozitív hozzáállás, gondolataink jó irányba való terelése, mert ezek a gondolatok kihatnak a mindennapi életünkre.
- F. Bacsó Bea -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!