szon-sportoldal

2013.02.18. 09:41

Bravúros nyírmadai pontszerzés – vagy pontvesztés...?

Nyírbátor - Asztalitenisz csapatbajnokságok: Tóth Gábor vezérletével nyert az NB II-es Nyírbátor, a Klampár Tibor vezérelte szécsényiek nem ismertek tréfát Vásárosnaményban.

Nyírbátor - Asztalitenisz csapatbajnokságok: Tóth Gábor vezérletével nyert az NB II-es Nyírbátor, a Klampár Tibor vezérelte szécsényiek nem ismertek tréfát Vásárosnaményban.

NB II., férfi

Nyírmadai ISE–Váci RSE II

9–9

Ha úgy nézzük, hogy 7–2-es vendégelőny után alakult ki a végeredmény, akkor bravúros nyírmadai pontszerzésről beszélhetünk, ha viszont úgy, hogy nyolc döntőszettes meccset is elbuktak, akkor igen bosszantó a pontvesztés. Gy.: Sallai, Pacuk P. 3-3, Paszternák 2, Szabó S. 1.

Vásárosnaményi SE–ASE Szécsény II

1–17

Az eredmény kissé túlzó, de kétségtelen, hogy a győzelmet a jobb erőkből álló és összehasonlíthatatlanul más lehetőségekkel rendelkező csapat szerezte meg. Gy.: a Sztoj, Szilágyi Z. páros.

Ózdi VSE–Nyírbátori ASE II

8–10

Újabb ifjúságikorú nyírbátori játékos bizonyította az utánpótlásnevelés fontosságát, miután a küzdelmes mérkőzésen Tóth Gábor kiemelkedő teljesítménye kellett a győzelemhez. Gy.: Tóth G. 4, Héder 2, Kiss Zs., Bánhidi, Kiss Zs., Tóth G. és a Héder, Bánhidi páros 1-1.

NB III., férfi

Apagy SE II–Holcim SC 16–2

A papírformának megfelelően a hazai csapat magabiztos győzelmet aratott a lelkes vendégek ellen, akiknek a döntőszettes mérkőzések nem hoztak szerencsét. Gy.: Fodor I., Berecki Zs., Benga 4-4, ifj. Oszlánszki L. 3 és a Fodor I., Berecki Zs. páros.

Trió-Maxi Kemecse SE–Miskolci EAFC

18–0

A betegségek miatt eleve három versenyzővel érkező miskolciak játékos-edzője az első mérkőzést követően sérültet jelentett, így onnantól kezdve játék nélkül szerezték meg győzelmeiket a kemecseiek. Gy.: Király Cs., Német T., Joó Z., Csontos 4-4, a Király Cs., Német T. és a Joó, Csontos páros.

Arlói SE–Várdai ASE 4–14

Márföldi István és Újvári István kiemelkedő játékával fölényes győzelmet aratott a Kisvárda. Gy.: Újvári, Márföldi 4-4, Arady, Pokol P. 2-2, az Újvári, Pokol P. és a Márföldi, Arady páros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!