szon-sportoldal

2011.11.05. 09:33

Skalpvadászatra indulnak

Amerikai futball - Tigers - Wolves döntő lesz vasárnap a Fall Bowl zárásaként.

Amerikai futball - Tigers - Wolves döntő lesz vasárnap a Fall Bowl zárásaként.

Olyanra készülnek a Tigrisek, ami eddig magyar csapatnak még nem sikerült: legyőzni a Budapest Wolvest! A nyíregyháza Tigers övéről már csak egyetlen hazai skalp hiányzik, ez pedig a Farkasoké. Minderre vasárnap Győrben lesz esély, ekkor és itt rendezik a Fall Bowl fináléját. Az előmeccsen a házigazda Győr Shark és a Budapest Cowboys csap majd össze, aztán jön a Tigers-Wolves döntő, mégpedig villanyfényben.

- Úgy érzem nagy esélyünk van arra, hogy első magyar csapatként legyőzzük a Wolvest - kezdte az esélyek latolgatását Hanász Róbert, a Tigers vezetőedzője és játékosa. – Ehhez viszont elengedhetetlen: akadályozzuk meg, hogy ellenfelünk ránk erőltesse akaratát. Tavaly kikaptunk, mert a Wolves az első percekben ránk rontott és nem is engedett a szorításból. Most mi szeretnénk élni ezzel a fegyverrel, ami egyébként a bajnokságban jól működött. Amennyiben ezt meg tudjuk valósítani, akkor ki-ki meccset játszhatunk. Fejben végig ott kell lennünk, nem szabad az öltözőben, vagy a pálya szélén maradnunk. Csak a játékra kell koncentrálnunk, a mérkőzés közben nem kell foglalkozni az eredménnyel, csak menni, menni. A kupasorozatban többször sikerült fordítanunk, így nagyon bizakodóak vagyunk. Igaz a bajnokságot nyert csapatból páran hiányozni fognak, ám a kupában jól összekovácsolódott a gárda.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!