szon-sportoldal

2011.01.03. 07:22

Év Sportolói – Indul a szavazás!

<p>Önök dönthetik el kik legyenek a 2010-es Év Sportolói Szabolcs-Szatmár-Beregben!</p>

Utolsó szakaszához érkezett Év Sportolója választásunk. A hagyományokhoz híven a Kelet-Magyarország olvasói és a Szabolcs Online látogatói szavazhatják meg az elmúlt esztendő legjobb megyénkbeli sportolóit, csapatait és edzőjét. A szokásoknak megfelelően hét kategóriában hirdettük meg a versengést, szerkesztőségünk öt-öt jelöltje mellé olvasóink és portállátogatóink ajánlhattak még újabb neveket. Ezek közül szintén önök szavazhatták meg azt, hogy kategóriánként ki az az öt-öt jelölt, akik a végső szavazásnál szerkesztőségünk jelöltjei mellé kerülnek. Érdekes, hogy a felnőtt nőknél és a felnőtt csapatoknál nem kellett meghirdetni ezt a kört, mert ehhez nem volt elegendő jelölt.

Ez a beszavazó játék szilveszter éjfélig tartott. A legtöbben az utánpótlás leány kategória résztvevőire voksoltak és két kategóriában holtverseny született a még bennmaradást jelentő ötödik helyen. Mivel szétlövést nem tudtunk meghirdetni, az utánpótláskorú fiúknál és az utánpótlás csapatoknál tizenegy-tizenegy jelöltre lehet majd szavazni.

Ez a zárókör pofonegyszerű, önöknek nem kell mást tenni, mint vagy a Kelet-Magyarországban megjelent szelvényen megírni kedvenceik nevét, illetve a Szabolcs Online-on leadni voksukat. A győztesek január 14-én, a megyei sportintézet ünnepélyes gáláján kapják meg jutalmukat.


A szavazás lezárult!

 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!