Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.30. 10:13

Őrizetbe vették a garázdákat - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Tiszavasvári - A Tiszavasvári Rendőrkapitányság felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetése miatt indított nyomozást V. Lóránt 27 éves, B. István 31 éves, B. Csaba 20 éves, és M. Pamela 20 éves tiszavasvári lakosok ellen.

Tiszavasvári - A Tiszavasvári Rendőrkapitányság felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetése miatt indított nyomozást V. Lóránt 27 éves, B. István 31 éves, B. Csaba 20 éves, és M. Pamela 20 éves tiszavasvári lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. március 29-én délután, V. Lóránt egy karóval felfegyverkezve ment el egyik tiszavasvári ismerősének házához, majd amikor B. István a dörömbölést hallva az ajtón kilépett, a karóval azonnal felé ütött. A két férfi dulakodni, verekedni kezdett, kölcsönösen bántalmazták egymást, majd a verekedésbe bekapcsolódott még B. Csaba és M. Pamela családtagok is. A verekedés az utcán zajlott, melyet a környéken lakó rokonok, ismerősök látva összeverődtek, és hangosan kiabáltak. A kiérkező rendőrök a verekedést azonnal megszakították, az összegyűlt tömeg szétoszlott, a közrend helyreállt. A négy garázdát a rendőrök a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást B. Mária Margit 39 éves gemzsei lakos ellen. A nő 2013. március 29-én délben, az egyik vásárosnaményi buszmegállóban kiabált, hadonászott a járókelők irányába. A helyszínre érkező rendőrök az asszonyt többször felszólították, hogy hagyja abba a kiabálást, de hiába a nő tovább ordítozott, és a személyes adatainak közlését is megtagadta. A rendőrök a nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, szabálysértési őrizetbe vették, és gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!