Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.17. 19:01

Ketten fagytak meg közterületen

Nyíregyháza, Döge - Vasárnap hajnalban Nyíregyházán és Dögében is a halál beálltát állapították meg egy-egy embernél, akikre közterületen találtak rá, mindkettejükkel a fagy végzett – közölte dr. Pápai György az OMSZ Észak Alföldi regionális orvosigazgatója.

Nyíregyháza, Döge - Vasárnap hajnalban Nyíregyházán és Dögében is a halál beálltát állapították meg egy-egy embernél, akikre közterületen találtak rá, mindkettejükkel a fagy végzett – közölte dr. Pápai György az OMSZ Észak Alföldi regionális orvosigazgatója. Elmondta, hogy a pénteken a megyeszékhelyen sikeresen újraélesztett hókotrómunkás jobban van. Aznap megerősítették a mentőszolgálatot személyi és tárgyi téren, szombaton közel 20 százalékkal nőtt az átlaghoz képest a feladatszám. A felmelegedéssel új veszélyforrás leselkedik, hiszen a mínuszok után következő hirtelen plusz fokok sokak szervezetét megviseli, ami újabb kihívás a mentősök számára.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!