Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.08. 13:51

Tűzoltók engedték haza a kizárt lakót

Nyíregyháza - Azt fürkészték a nyíregyházi Kossuth utcán járók péntek dél körül, minek jöttek több járművel az egyik toronyházhoz a tűzoltók, ha nincs füst?

Nyíregyháza - Azt fürkészték a nyíregyházi Kossuth utcán járók péntek dél körül, minek jöttek több járművel az egyik toronyházhoz a tűzoltók, ha nincs füst?Az egyik Kossuth utcai toronyházhoz hívták segítségül a Katasztrófavédelem nyíregyházi tűzoltóit, mert valaki bajba került. Egy emeleti lakásban lépett ki - nem hivatalos információ szerint – az erkélyre egy hölgy. Eközben a szobában tartózkodó kisgyermeke az ajtózárat lenyomta, így az édesanyát kizárta az erkélyre. A fagyoskodástól talán az aggodalom volt erősebb, hogy mi lesz a felügyelet nélkül maradt kicsivel.

Szerencsére valaki meghallotta a kiáltást, telefonált, a nem túl távoli laktanyából pedig pillanatok alatt kiértek a tűzoltók és a magasból mentő is. Ezután egy tűzoltót felemeltek az erkélyig, átlépve egy szerszámmal sikerült kinyitni az ajtót, így veszteség nélkül sikerült a különös kalandot jó irányba folytatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!