Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.02. 13:11

Seszták Oszkár: „Kicsinyes politikai cél a háttérben”

Nyíregyháza - Az eseménnyel kapcsolatban a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés elnöke is megkereste szerkesztőségünket az alábbi gondolatokkal: „Nagyon sajnálom, hogy az MSZP megyei szervezete pártjuk központi utasításainak engedelmeskedve gúnyt űz a megyében élő, valóban sok rászoruló emberből, és kicsinyes politikai céljaikra használják fel a kiszolgáltatott helyzetüket.

Nyíregyháza - Az eseménnyel kapcsolatban a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés elnöke is megkereste szerkesztőségünket az alábbi gondolatokkal: „Nagyon sajnálom, hogy az MSZP megyei szervezete pártjuk központi utasításainak engedelmeskedve gúnyt űz a megyében élő, valóban sok rászoruló emberből, és kicsinyes politikai céljaikra használják fel a kiszolgáltatott helyzetüket. Az MSZP-nek nyolc éve lett volna arra, hogy a problémákra megoldást találjon. Ehelyett csak megalázó segélyeket adtak és gazdasági katasztrófát okoztak. A jelenlegi Kormány a problémákra megoldásokat kínált, de természetesen még sok dolgunk van, a megyei közgyűlésnek például az okszerű és alapos fejlesztési programok kidolgozásában. Ahelyett, hogy a korábban több milliós indokolatlan országgyűlési költségtérítést elszámoló képviselő kisded politikai játékaihoz asszisztálnának, inkább ebben mutassák meg mit tudnak” – fejtette ki a megyei Közgyűlés elnöke.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!