Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.22. 11:36

Lebukott fatolvajok - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyírbátor - A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást V. József 38 éves nyírderzsi lakos ellen. A férfit, 2013. február 21-én egy nyírderzsi erőben a tulajdonos érte tetten, miközben a kivágott nyárfákat lovas kocsijára pakolta, hogy azt eltulajdonítsa.

Nyírbátor - A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást V. József 38 éves nyírderzsi lakos ellen. A férfit, 2013. február 21-én egy nyírderzsi erőben a tulajdonos érte tetten, miközben a kivágott nyárfákat lovas kocsijára pakolta, hogy azt eltulajdonítsa. A tulajdonos a tolvajt a rendőrség kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság elé állítják.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást V. Csaba 37 éves nagykállói lakos ellen. A fával megpakolt kerékpárt toló férfit, 2013. február 21-én Nagykálló külterületén igazoltatták a rendőrök. Az intézkedés során a férfi elmondta, hogy az akácfa nem az övé, egy közeli erdőből vágta ki, és hozta el, a tulajdonos engedélye nélkül. A rendőrök a tolvajt elfogták, a rendőrőrsre előállították, szabálysértési őrizetbe vették, és gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Tiltott helyen árulta

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást K. Margit Irén 21 éves szakolyi lakos ellen. A nőt, 2013. február 21-én a 41-es számú főút mellett a rendőrök tetten érték, miközben az arra közlekedőknek anyagi ellenszolgáltatásért kínálta szexuális szolgáltatásait. A magát tiltott helyen, a szükséges egészségügyi okmányok megléte nélkül árusító nőt a rendőrök elfogták, előállították, szabálysértési őrizetbe vették, és gyorsított eljárás során bíróság elé állítják.

Hordó kellett

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást V. Endre 56 éves nábrádi lakos ellen. A férfi, 2013. február 21-én egy nábrádi kertből tulajdonított el, egy fémhordót. A férfit a rendőrség elfogta, előállította, szabálysértési őrizetbe vette, és 72 órán belül bíróság elé állítja.

Lebukott bolti tolvaj

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elékövetése miatt indított eljárást N. Sándor 27 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfi 2013. február 21-én egy nyíregyházi élelmiszer áruházból a kabátja zsebébe rejtve kísérelt meg édességet eltulajdonítani. A tolvajt a biztonsági őr tetten érte, és a rendőrség kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrőrsre előállították, szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

Lopás miatt körözték

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének járőrei igazoltatták 2013. február 21-én este H. Annamária 30 éves nyíregyházi lakost, akiről az intézkedés során kiderült, hogy ellene a Nyíregyházi Járásbíróság lopás elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözés alatt álló nőt elfogták, és őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!