Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.02. 17:25

Küldjön hírt: Áldatlan állapotok Jánkmajtison

Jánkmajtis - Felháborítónak tartom, hogy Jánkmajtison a Béke utcában hónapok, sőt inkább évek óta problémát jelent az ami a képen is látszik, hogy minden esős napokat követően az útszakasz és a járda összefüggően víz alatt van és senki nem törődik vele - írja Olvasónk.

Jánkmajtis - Felháborítónak tartom, hogy Jánkmajtison a Béke utcában hónapok, sőt inkább évek óta problémát jelent az ami a képen is látszik, hogy minden esős napokat követően az útszakasz és a járda összefüggően víz alatt van és senki nem törődik vele - írja Olvasónk.Senki sem tesz ellene hogy az úton normálisan végig lehessen menni úgy kerékpárral, mint gyalogosan akár még a járdán is, hogy valaki véletlenül be ne csapja vízzel. Az útpadka magasabb az útszakasznál hogy az biztonságosan lefolyhasson, bár az is igaz hogy nem tud hová mert a csatornarendszert se tartják karban és a víz így nem tud hová menni.

Mikor lesz már ennek vége?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!