Szabolcs-Szatmár-Bereg

2012.04.11. 10:09

Beköltözésre készül az első "lakó" a Nagykállói Ipari Parkba

Napokon belül megkezdi új üzemének építését a Nagykállói Ipari Parkba elsőként betelepülő vállalkozás.

Napokon belül megkezdi új üzemének építését a Nagykállói Ipari Parkba elsőként betelepülő vállalkozás.

Ahogy arról korábban beszámoltunk egy autóvillamosság területén tevékenykedő vállalkozás települ be elsőként a Nagykállói Ipari Parkba. A vállalkozás kinőtte jelenlegi nagyszállási telephelyét, új műhelyét 0,5 hektáros terület alakítja ki ki a parkban részben uniós támogatásból. A zöldmezős beruházás keretében megépülő új telephelyen szerviz, ügyféltér, szociális blokk, raktár kerül kialakításra, belső úthálózattal, parkolókkal, illetve korszerű biztonsági és egyéb információs rendszerekkel, de új eszközök és szerszámok beszerzése is szerepel a projektben. A vállalkozás 151.416.810 forint összköltségű pályázati igénylés nyújtott be az Alföldi Operatív Program „Telephely-fejlesztés” c. pályázati konstrukcióra és 50 százalékos támogatásban részesült.

Portálunkat arról tájékoztatták, hogy a napokban történik meg a kivitelezővel a szerződéskötés és hamarosan megkezdődik a munkaterület átadása, a tényleges kivitelezési munka és a - tervek szerint - még az idei évben átadják az új szervizüzemet, ami 6  új munkahelyeket teremt. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!