Szabolcs-Szatmár-Bereg

2011.09.21. 11:06

MSZP-sajtótájékoztató: Feketelevessel etetett emberek keseregnek

Nyíregyháza - „Feketeleves – megetették az embereket! Készítette: Fidesz-KDNP, kifőzte: Orbán Viktor, Matolcsy György” címmel tartott sajtótájékoztatót Halmi József, az MSZP frakcióvezetője szerdán Nyíregyházán.

Nyíregyháza - „Feketeleves – megetették az embereket! Készítette: Fidesz-KDNP, kifőzte: Orbán Viktor, Matolcsy György” címmel tartott sajtótájékoztatót Halmi József, az MSZP frakcióvezetője szerdán Nyíregyházán.„Sarcolni, sarcolni!” – ez a jelszó – kezdte gondolatmenetét. „Ami most tapasztalható, az nem megszorítás, hanem megszakítás. Megszakadnak az emberek a puszta létükért. Éhbérért dolgoznak a közmunkaprogramban, a gázolaj jövedéki adója nő, a közbiztonság romlik, a járulékok nem csökkennek, az egykulcsos adó politikája megbukott, az egymillió új munkahely pedig egy a rengeteg be nem váltott ígéretből. Teljesen mást beszéltek ellenzékben, mint amit azóta tesznek. Azt mondta a vezér, hogy merjünk nagyot álmodni. A szegényekből koldusok lettek, a gazdagokból még gazdagabbak. Ez a kormány nem az emberekért, nem Magyarországért van. A Fidesz-KDNP jobban él, mint egy éve, eközben az ország romokban hever. Akkor élnének békében és nyugalomban az emberek, ha a kormány leköszönne. Orbán Viktor miniszterelnök cinikusan megjegyezte, hogy most van szükség a családok, rokonok összefogására, közös erővel lehet segíteni a devizahiteleseken. Igenám, de nincs mit összeszedni, mert már rég leseperték a padlást...” – zárta sajtótájékoztatóját Halmi József.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!