Sport

2019.02.20. 12:10

Borsod-Abaúj-Zemplén megye Év sportolója 2018 – Megtartottuk a díjátadót

Miskolc - Mindenki nagy izgalommal várta a díjkiosztót: drukkoltak a szervezők és a meghívottak is.

Miskolc - Mindenki nagy izgalommal várta a díjkiosztót: drukkoltak a szervezők és a meghívottak is.

Az első „fecskék” már negyedórával az ünnepség előtt megérkeztek, aztán a kezdés előtt azt vettük észre, hogy egyetlen szék sem maradt üresen, sőt azok, akik edzés után érkeztek, levezetésként állóhelyet váltottak a gálánkra.

Csillogó szemekkel

Borsod-Abaúj-Zemplén megye krémjét szólítottuk meg, azokat, akik a tavalyi esztendőben határon innen és túl is jelentősen öregbítették régiónk hírnevét. Feltűntek azok a versenyzők, akikről egész évben sokat írtunk, méltattuk szereplésüket, akiket kiváló teljesítményükért tárgyjutalomban részesítettünk. Úgy láttuk, hogy csillogó szemekkel vették át jutalmaikat, a kiválóak között a legkiválóbbak pedig néhány szóval ecsetelték küzdelmüket. A sportemberek nyilatkozataikban hangsúlyozták, hogy semmit nem kaptak ingyen, mindenért keményen dolgoztak egész éven át – és meg is érdemelték a vastapsot. Felemelő volt együtt ünnepelni régiónk legjobb sportolóival, sportembereivel, aztán elkészítettük az ilyenkor szokásos képeket: az ünnepeltek tiszteletére, olvasóink számára és persze az utókornak.

ÉM-KT


[related-post post_id="4148713"]

[related-post post_id="4148658"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!