Sport

2019.02.20. 12:16

Borsod-Abaúj-Zemplén megye Év sportolója 2018 – Jutalmaztuk a legkiválóbbakat

Miskolc - A székházunkban tartott egyórás gálán sportolókat és csapatokat részesítettünk elismerésben.

Miskolc - A székházunkban tartott egyórás gálán sportolókat és csapatokat részesítettünk elismerésben.

A tizenhatodik Év sportolója választás és díját­adónak kedden délután az Észak-Magyarország szerkesztőségének székháza adott otthont.

A 2003-ban teremtett hagyománynak megfelelően, ezúttal is hét kategóriában értékeltük a kínálatot, és hirdettünk eredményt. Régi szokásunkhoz hűen ugyanazokat a szabályokat alkalmaztuk, mint korábban: a versenyzők és az együttesek teljesítményét szakavatott sportújságírókból álló zsűri értékelte, a végeredmény pedig a szavazást követően alakult ki. A jelenlévőket (köztük elnököket, szakosztályvezetőket, edzőket, családtagokat, hozzátartozókat) Berecz Csaba, lapunk sportrovatvezetője köszöntötte és felidézte az elmúlt másfél évtizedben tartott voksolásokat.

A fehér asztalnál

A díjazottakat ezúttal is Marosréti Ervin kollégánk szólította, majd beszélgetett a legjobbakkal, akik hollóházi porcelántányérokat vehettek át. A mintegy nyolcvan vendég végül a fehér asztalnál elevenítette fel a tavalyi esztendő legemlékezetesebb pillanatait.

ÉM-KT


[related-post post_id="4148713"]

[related-post post_id="4148611"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!