Sport

2018.07.02. 12:59

Czerlau Jennifer ötödik helyezett Szarajevóban

Szarejevó - További miskolci helyezések születtek az ifjúsági cselgáncs Európa-bajnokságon.

Szarejevó - További miskolci helyezések születtek az ifjúsági cselgáncs Európa-bajnokságon.

Kriza Anna után további miskolci versenyzők léptek tatamira a hétvégén a Bosznia-Hercegovina fővárosában, Szarajevóban megrendezett ifjúsági judo kontinensviadalon.

Szépen küzdött

Czerlau Jennifer, a Miskolci Judo Club 70 kg-ban versenyző ifjúsági válogatottja az 5. helyen végzett: az MJC judokája kiemeltként kezdett, majd a 8 közé jutásért ipponnal győzött cseh ellenfelével szemben, majd a következő mérkőzésen ugyanígy maradt alul szlovák ellenfelével szemben. A vígaszági mérkőzéseken sorrendben portugál, majd francia ellenfelét is ipponnal győzte le, így mérkőz­hetett a bronzéremért. Ezen a mérkőzésen a világranglista-vezető német Igl csak a 10. percben tudta legyőzni Czerlaut, aki szépen judózott és küzdött élete első világversenyén.

A másik két megyei cselgáncsos, a lányok között Faragó Petra (MVSC-MVSI) a +70 kilogrammosok között lett 9., és ugyancsak ilyen helyezést ért el Turánszki Zalán (szintén MVSC-MVSI) a fiúk 90 kilogrammos súlycsoportjában.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!